Učenici


Karla Klokočki: predsjednica Vijeća učenika

karla klokocki

Karla ima 14 godina, ide u 8. razred. Bila je iznenađena i uzbuđena kad je postala predsjednica Vijeća učenika jer to je za nju nešto novo. Kao predsjednica Karla se planira zalagati za interese učenika te ih potaknuti da iznose svoje ideje kojima bi unaprijedili život škole.
Najdraži predmet joj je engleski. Slobodne aktivnosti u školi su joj dramska grupa, recitatori i zbor. Kad završi osnovnu školu, planira upisati gimnaziju, a nakon toga medicinu jer voli pomagati ljudima, a i zanimljivi su joj predmeti biologija i kemija.
U slobodno vrijeme Karla vodi dječji crkveni zbor Zrakice. Pjeva, a ponekad i pleše. „Jako mi je zanimljivo voditi zbor. S djecom je lako raditi“, tvrdi Karla. Zbor održava probe svake subote u 11.00 sati i Karla poziva djecu koja vole pjevati da joj se pridruže. Pjevaju nedjeljom na misi.
U travnju prošle godine Karla je, na prijedlog učiteljice Mirjane Erdeljac Cunha, pripremila predstavljanje knjige pjesama dječaka Brune Došena koje je održano u Demokratskom rasadniku. Sama je osmislila program te nastupila u njemu zajedno sa svojim prijateljima.
Voli slušati sve glazbene žanrove, a najdraži joj je rok. Omiljena knjiga joj je Mali princ.
Učenicima poručuje učenje nije teško jer uz nas su učitelji koji nam pomažu.
Ema Kajtazi, 6. b

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s