Učenici

Atletičarka Lara

„Na stazi djeluje poput male gazele“

Lara Čadonić, učenica četvrtog razreda, osvojila je zlatnu medalju na atletskom prvenstvu Hrvatske za učenice i učenike od trećih do šestih razreda osnovnih škola. Atletiku trenira godinu dana u Atletskom klubu KA TIM u Karlovcu. Odlučila je trenirati nakon jednog predstavljanja jer su joj se svidjeli treninzi.

Lara Čadonić, u sredini

Najzanimljivije joj je trčanje i skakanje u dalj. Kada trenira, osjeća se opušteno. Ne voli trčati duge staze, kao 800 metara. Trenira ju trenerica Ana Guštin Dragojević. Na natjecanjima u početku ima veliku tremu, ali kada skače u dalj ili počne trčati, nestane trema i osjeća se jako dobro.

Lara je osvojila već mnoge medalje. Najveći uspjeh do sada je zlatna medalja na Prvenstvu Hrvatske za učenice i učenike od trećih do šestih razreda osnovnih škola u rujnu 2018. Tada je pobijedila u utrci učenica četvrtih razreda na 300 metara s odličnim vremenom – 51.54 sekunde.

„Lara ne samo da je brza, već ima i lijep i skladan stil trčanja; na stazi djeluje poput male gazele. Ovom pobjedom 10-godišnja članica AK KA TIM-a još jednom je potvrdila atletski talent, no i vrijednost redovitog i predanog treninga“, kaže trenerica Ana Guštin Dragojević.

Lorena Belavić, 7.a

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s