Upoznajte svoje učitelje

Iva Stipančić Benić, učiteljica engleskog jezika

Jako mi je draga ova škola

Učiteljica Iva Stipančić Benić rođena je i živi u Dugoj Resi, studirala je u Zadru filozofiju i engleski jezik i književnost. Sedam godina je živjela u Zadru pa je odlučila vratiti se u svoj rodni grad. Od ove školske godine radi u našoj školi kao učiteljica engleskog jezika. Prije je radila u nekim drugim školama: u Bariloviću, u OŠ Dubovac, u OŠ Vladimir Nazor i Trgovačko-ugostiteljskoj školi.

Oduvijek je željela postati profesorica engleskog jezika. Sviđa joj se raditi s djecom, pogotovo u osnovnoj školi. Jako joj je draga naša škola jer je i ona išla ovdje u školu, a i zato što je škola jako lijepo uređena.

Posjetila je zemlje engleskog govornog područja, voli putovati, ali ne bi se željela preseliti i tamo živjeti. Glazba joj je draža od sporta. Ljeto joj je najdraže godišnje doba zato što je rođena u ljeto. Kaže da su ljeti ljudi opušteniji i veseliji i da je sve ljepše kad grane sunce. Prije je igrala odbojku, bavila se aerobikom i plesala latino-američke plesove. Sada ima malo dijete pa nema vremena za hobije. Ima i psa, čokoladnog labradora, koji je velika beba od 50 kila.

Učenicima savjetuje da redovito uče i ponavljaju isti dan gradivo koje su obrađivali taj dan u školi jer će tako  lakše pamtiti i neće imati problema s testovima. Poziva zainteresirane učenike da se upišu u izvannastavnu aktivnost koju vodi, a to je filmska grupa. Na grupi se gledaju i analiziraju filmovi engleskog govornog područja, a i nešto snima.

Lucija Lipošćak, 5.b

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s