Nova hrvatska videoigra

SCUM: Zanimljivi akcijski bijeg iz zatvora

Scum je igra hrvatskih tvrtki Gamepires i CroTeam koju pokrece Unreal Engine 4. Ova igrica za PC platformu izašla je 29.8.2018. te je proglašena igricom s najboljom grafikom. Cijena je  oko 16  eura. Do sada je prodana u preko milijun primjeraka.

Priča u igrici je jednostavna, ali da biste razumjeli, morate znati engleski. Scum je zapravo zatvor iz kojeg  su svi pobjegli i nastoje preživjeti. Igrica je brutalna i ima teške situacije.  Nemate  pomagača, okruženi ste neprijateljima koji se nemilosrdno međusobno bore.

Igrač se nalazi u velikom otvorenom svijetu, a cilj je preživjeti što duže. Postoji mogućnost komunikacije glasom s drugim igračima. Zanimljivo je da igrač može napraviti svoj lik, a postavke lika utječu na njegovu uspješnost u igri. Mora paziti kako se hrani. Na primjer, ako je debeo, trči sporije, ako je mršav, trči brže. Igra uključuje velike naoružane robote koji čuvaju TEC1 baze gdje se nalaze stvari koje treba pokupiti. Tu su još i zombiji koji otežavaju situaciju. Igra se još uvijek razvija.

FOTO: https://www.ictbusiness.info

Jakov Rajković  7.B

Leo Pavlić 5.B

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s