NE ruganju

Ukoliko i vi radite snimke koje postavljate na Youtube moj savjet je da to napravite normalno, kao pravi pjevač i režiser, a ne tako da nekoga omalovažavate i vrijeđate.

Vjerujem da većina vas prati društvenu mrežu Youtube na kojoj takozvani youtuberi postavljaju video materijale koje vi kasnije gledate. E sada, neki youtuberi su spojili vrijeđanje i rap pjesme u jedno i nazvali su to DISS TRACK. Ovi, najčešće mladi, youtube kreatori naprave spot i pjesmu u kojoj vrijeđaju nekoga drugoga, obično, youtubera. Neki od tih kreatora izmisle svađe između sebe kako bi postali popularniji.

Youtuber o kome je napravljen diss track obično reagira tako da snimi podrugljivi video o onom tko ga je vrijeđao. Priča se nastavlja u nedogled dok se ne nađe netko tko će smiriti obojicu.

Riječi diss trackova su uglavnom podrugljive i ponekad proste.

Ja sam u početku rado pogledao takav video, ali mi se nije svidjelo što su počeli psovati. Znam da ima djece koje vole kada se psuje pa podržavaju ne samo te pjesme nego i svaki takav video.

Ukoliko i vi radite snimke koje postavljate na Youtube moj savjet je da to napravite normalno, kao pravi pjevač i režiser, a ne tako da nekoga omalovažavate i vrijeđate. Omalovažavanjem zapravo ponižavate i sami sebe.

Leon Kekić, 6. a

Fotografija: http://www.razepce.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s