Džudo ekipa naše škole treća u Hrvatskoj

Završnica Državnoga natjecanja osnovnih škola u džudu ove je godine održana 14. i 15. veljače u Vinkovcima. Na natjecanju je sudjelovalo trinaest osnovnih škola. Našu su školu predstavljali: Toni Bujan, Luka Gojak, Leon Šutej, Adrijan Popovački, Lovro Kekić, Leo Pavlić – u kategoriji od 1. do 4. razreda, a Verino Tihi, Jure Papa, Leon Kekić, Eol Babić, Mateo Tihi, Frane Martinjaš i Bono Dobošević u kategoriji od 5. do 8. razreda.

Natjecanje je započelo u 9.00 sati ujutro i trajalo do 17.00 sati. Najprije su se borili mlađi učenici, a zatim stariji. Svaki natjecatelj je svojom pobjedom osvajao bodove za tim. Naša ekipa osvojila je treće mjesto. Bili smo sretni što smo nakon četiri godine sudjelovanja na Državnom natjecanju napokon osvojili medalju.

Učenici su bili smješteni u tri vinkovačka hotela: Admiral, Cibalija i Kristal. Naša škola je bila smještena u hotelu Cibalija s još nekoliko škola. Smještaj nije bio baš sjajan, bilo je hladno u sobama, a i hrana baš nije bila ukusna.

Voditeljica školske ekipe bila je učiteljica Mirjana Erdeljac Cunha. Svi učenici, članovi školskog tima, treniraju u džudo klubu „Duga Resa“ , a trener im je Luka Boljar.

Leon Kekić, 6. a

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s