Predsjednik Vijeća učenika Petar Štedul

Upoznajte novog predsjednika Vijeća učenika

Predsjednik Vijeća učenika naše škole ove godine je Petar Štedul. Petar je učenik i predsjednik 8.a razreda. Njegova dužnost je voditi Vijeće učenika i predstavljati sve učenike u školi. Petar je uvjeren da će dobro odrađivati dužnost na koju je izabran. Iskustva ima jer je i u 7. razredu bio predsjednik razreda.

petar_stedul
Petar Štedul

Nakon osnovne škole namjerava upisati srednju školu iako još ne zna koju. Član je dramske skupine iz hobija. Voli glumiti i nastupati. S dramskom  je nastupao i na LiDraNu, ali se glumom neće baviti u budućnosti. Zadovoljan je svojim uspjehom u školi. U školi ne bi mijenjao ništa, kaže da mu je i ovako super.

Slobodno vrijeme provodi igrajući igrice (najčešće se bavi „pucačinom“), vozeći bicikl ili družeći se s prijateljima. Hobi mu je skupljanje šećera iz restorana i kafića i čitanje stripova. Misli da stripovi trebaju biti dio školske lektire. Voli čitati uglavnom sve stripove. Posjeduje brojnu kolekciju stripova Alan Ford. Od filmova najrađe gleda one SF tematike. Glazba koju sluša ovisi o trenutačnom raspoloženju. Svira gitaru za vlastitu dušu. Od kućnih ljubimaca ima psa i mačku. Ne bavi se sportom.

Smatra da je uniformiranje učenika u školama nepotrebno. Njegov savjet za uspješno učenje  je taj da znamo da smo naučili gradivo ako možemo postaviti  nekoliko pitanja iz lekcije koju smo učili. Učenicima koji su nesigurni preporuča da se više potrude i postižu bolje rezultate pa će time steći i samopouzdanje. Na pitanje što misli o životu mladih u Dugoj Resi kaže da život mladih i nije tako loš.

Anđelina Fudurić i Naomi Marković, 7. b

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s