Maturalac 2016.

Bilo je urnebesno

DSC00678Na maturalac smo krenuli rano ujutro 2.6. Putovanje je započelo veselo. Prvo odredište je bio Šibenik u kojem smo posjetili šibensku katedralu i samostanski vrt. Krenuli smo dalje prema Gradcu gdje smo bili smješteni. Vrijeme nas je poslužilo stoga smo odmah krenuli na kupanje. Navečer smo se uredili i otišli na provod. Animatori hotela su nam pripremili igru povlačenja konopa u kojoj je naša škola uvjerljivo pobijedila. Zabava se nastavila na plaži, a zatim u hotelskim sobama do sitnih sati.

Iduće jutro umorni smo krenuli prema prekrasnom Dubrovniku. Prošetali smo Stradunom, posjetili Akvarij i za kraj prošetali gradskim zidinama. U Dubrovniku smo i ručali. Opet smo otišli na kupanje. Nakon večere spremili smo se za izlazak i otišli u disko. Treći dan posjetili smo dolinu Neretve. Vozili smo se rijekom u lađama koje su stare i preko sto godina. I taj dan smo imali dovoljno vremena za kupanje.

Posljednje večeri slijedio je poseban događaj. Organiziran je izbor za miss maturalca. Bio je drugačiji od uobičajenog jer se birala najljepša djevojka koja je muškarac. Uz našu pomoć, savjete, kozmetiku i odjeću potpuno su se transformirali. Bilo je urnebesno. Miss večeri bio je Jan Biondić, prva pratilja Matija Požar, druga pratilja Tomislav Kožul, a miss fotogeničnosti Patrik Špelić. Posljednji dan bio je tužan zbog odlaska, ali svejedno smo ga učinili zabavnim. Spakirali smo se i krenuli u Split. Dotaknuli smo palac Grguru Ninskom i zaželjeli želju, slikali se s rimskim vojnicima, poslušali pjesmu klape i Dioklecijanovom  palačom. Vratili smo se  5. lipnja živi i zdravi uz pjesmu u našu lijepu kišnu Dugu Resu.

Karla Klokočki, 8.b

Foto: Mato Merdžan, prof.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s