Državne prvakinje u stolnom tenisu

Marta, Petra i Laura

laura1
Laura Rukavina

Razgovarali smo sa stolnotenisačicama Martom Vukelić, Petrom Bulić i Laurom Rukavinom koje su osvojile prvo mjesto na Školskom državnom natjecanju u stolnom tenisu. Natjecanje je održano u Poreču od   24. do 26. travnja.   

Marta Vukelić učenica, 8. razreda, bavi se stolnim tenisom od prvog razreda. Petra Bulić, također učenica 8. razreda bavi se stolnim tenisom od svoje šeste godine, dok Laura Rukavina učenica 6. razreda bavi se istim sportom od 3. razreda. Marta Vukelić došla je u našu školu iz Crikvenice, a Petra Bulić iz Dugog Sela kraj Zagreba.

U Dugu Resu su odlučile doći zato što u svome kraju nisu imale tako dobre mogućnosti treninga pa ih je trener pitao žele li ići trenirati ovamo. Žive i Učeničkom domu Duga Resa. Petra svoje roditelje posjećuje svakog vikenda, a Marta rjeđe.

Marta Vukelić je prvakinja države u kadetima, pa time ima i najbolje rezultate. Petra je prvi puta osvojila medalju u Dugom Selu, a Laura u Ogulinu.  Djevojke kažu da su zadovoljne svojim rezultatima i planiraju se i dalje baviti ovim sportom.

Na državnom natjecanju bilo im je jako lijepo. Imale su društvo koje su poznavale još od prijašnjih turnira. Ekipa škola iz Donjeg Miholjca im je bila najveća konkurencija, ali uspjele su ih savladati.

Sada treniraju u Stolnoteniskom klubu Aquaestil i kažu da im se tamo jako sviđa.

Dorian Mihalić, 7. b

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s