Poštovani čitatelji!

NaslovniceI mi se pokušavamo kretati zajedno s vremenom i zato smo ove školske godine odlučili prijeći s tiskanog na digitalni oblik školskog lista Breza.

Kao i u prethodnih 10 brojeva u tiskanom obliku i sada Vam nudimo zanimljive rubrike u kojima se nalaze još zanimljiviji naslovi. Pročitajte različite tekstove na temu sporta, pogledajte naše videozapise, proučite intervjue, zabavite se u zabavnom kutku i pogledajte radove naših osnovnoškolaca u rubrici Stvaraonica. Također, nudimo Vam i mogućnost da pogledate stare brojeve Breze u pdf formatu. Odlučili smo istražiti što stručna osoba misli o novinarskim grupama i novinarima općenito. Za pomoć smo se obratili doc. dr. sc. Viktoriji Car koja radi na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu na studiju novinarstva.

Digitalni oblik ima mnogo prednosti: aktualnost, mogućnost postavljanja novih medija, komentara čitatelja i još mnogo toga. Najveća prednost digitaliziranog oblika je ta što nismo ograničeni prostorom, ali ako budemo u mogućnosti, ono najvažnije prenijet ćemo i u tiskani oblik.

Novinarska grupa broji oko 20 članova, najviše je članova iz petih razreda. Pišemo novinarske radove, usput se lijepo zabavljamo i družimo. Svi se trudimo biti što bolji i vredniji tako da vam omogućimo što bolji školski list. Uživajte u čitanju!

                                                                                           Pozdrav!

                                                                                                    Alen Livojević, 8.b

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s