Šaljivi horoskop

Šaljivi horoskop za 2019. godinu

OVAN

Bit ćete uporni u ostvarenju svojih ciljeva i tvrdoglavi, a to će vam usporiti rast kose.

BIK

Ništa vam neće ići po planu ove godine. Umjesto da ostanete perfekcionisti postat ćete lijeni i van forme. Iskoristite bolje svoju ljepotu. Bit ćete odlični u svemu čega se držite do kraja. Imat ćete sreće u ljubavi.

BLIZANCI

Brinut ćete se oko svojg izgleda, ali društvo to neće primjećivati sve dok ne pobijedite na važnom natjecanju ljepote. Potrudite se oko ljubavi.

RAK

U vašem mjesecu događat će vam se isključivo lijepe stvari. Dio vaše prošlosti postat će dio vaše sadašnjosti. Pobrinite se da ne upadnete u probleme. Slobodno se upustite u sve što vam život nudi.

LAV

Uživajte u svom životu jer, za razliku od nekih, vi ga imate. Bit ćete odlični u skoro svemu što radite, samo budite malo obzirniji prema prijateljima i obitelji. Budite manje narcisiodni, ali se ne mijenjajte previše. Držite se svega u što vjerujete.

DJEVICA

Pobrinite se više oko školskih obaveza. Budite malo obzirniji prema drugima. Nemojte se smatrati previše zabavnim i zanimljivim. „Umrla“ ljubav će vam se opet probuditi.

VAGA

Vaš život se svodi na perverziju u snovima jer nemate šanse doživjeti je u stvarnosti. Ugasite svoje uzaludne nade. Budite optimističniji.

ŠKORPION

Suzdržite se od perverzija. Držite se svog zanimanja zato jer ste odlični u svemu što radite, ali morate postati još malo odlučniji.

STRIJELAC

Pronađite nove hobije i interese. Više se potrudite oko svog karaktera. Smirite podivljale hormone. Ne očekujte da ćete se svidjeti svakoj osobi. Ne očekujte aferu s rakom, ribama  i lavovima.

JARAC

Pustite druge oko sebe da dišu. Ne vršite pritiske na članove obitelji i suradnike. Ostanite uspješni kao i uvijek.

VODENJAK

Držite se svog zanimanja i svog života. Nitko ne voli kad mu se netko petlja u život i stvari. Opustite se i nemojte biti napeti.

RIBE

Spustite se na zemlju. Ne mora sve biti savršeno jer niste ni vi. Budite manje agresivni, opustite se. Nastavite se truditi jer sve što radite ispadne dobro. Nemojte forsirati neke stvari jer nitko ne voli diktatore. Imati ćete puno sreće, a ostvarit će vam se i jedna želja.

A&L