Gaming

Farming Simulator

farming-simulator
Foto: Farming-simulator.com

Farming Simulator je video igra koja prikazuje kako je to biti poljoprivrednik. Tu video igru razvio je Giants software.

Lokacija koja je u igri je u Americi i u Europi. Igrači mogu uzgajati stoku, saditi kukuruz, pšenicu i drugo bilje. Mogu prodavati to što su uzgojili kako bi sakupili novac za nove strojeve. I stare strojeve mogu prodati za novac. U „carrer“ modu igrač preuzima ulogu farmera. Može raditi što god želi, saditi, orati, kositi, pretraživati mapu, i sl. Glavni cilj igre je da igrač proda što više onog što je uzgojio kako bi zaradio novac i proširio farmu, kupio nove strojeve, plastenike. Igrač dobiva misije. Ukoliko ih uspješno riješi dobije nagradu. Što brže riješi zadatak, dobije više novca.

Za one koji više vole igrati igrice na mobitelu mogu igrati Farming Simulator 2014 ili 2016. Farming Simulator 2014 je besplatan, a Farming Simulator 2016 stoji 5,07 USD. Farming Simulator ’16 ima bluetooth i wifi funkciju za multiplayer. Farming Simulator ’14 ima samo wifi funkciju za bluetooth.

Do sada ima osam Farming Simulatora. To su : FS ’08, FS ’09, FS ’11, FS’13, FS ’15. FS ’17 bi trebao izaći na tržište 25. listopada 2016. godine.

Damjan Mihalić, 7.b