Gaming

Farming Simulator

farming-simulator
Foto: Farming-simulator.com

Farming Simulator je video igra koja prikazuje kako je to biti poljoprivrednik. Tu video igru razvio je Giants software.

Lokacija koja je u igri je u Americi i u Europi. Igrači mogu uzgajati stoku, saditi kukuruz, pšenicu i drugo bilje. Mogu prodavati to što su uzgojili kako bi sakupili novac za nove strojeve. I stare strojeve mogu prodati za novac. U „carrer“ modu igrač preuzima ulogu farmera. Može raditi što god želi, saditi, orati, kositi, pretraživati mapu, i sl. Glavni cilj igre je da igrač proda što više onog što je uzgojio kako bi zaradio novac i proširio farmu, kupio nove strojeve, plastenike. Igrač dobiva misije. Ukoliko ih uspješno riješi dobije nagradu. Što brže riješi zadatak, dobije više novca.

Za one koji više vole igrati igrice na mobitelu mogu igrati Farming Simulator 2014 ili 2016. Farming Simulator 2014 je besplatan, a Farming Simulator 2016 stoji 5,07 USD. Farming Simulator ’16 ima bluetooth i wifi funkciju za multiplayer. Farming Simulator ’14 ima samo wifi funkciju za bluetooth.

Do sada ima osam Farming Simulatora. To su : FS ’08, FS ’09, FS ’11, FS’13, FS ’15. FS ’17 bi trebao izaći na tržište 25. listopada 2016. godine.

Damjan Mihalić, 7.b


Fifa 16: Ultimate Team

fifaFifa 16 je dvadesetdrugo izdanje serijala video igara kojemu je izvođač Eletronic Arts (EA). Objavljena je 22. rujna 2015. Igra je simulacija nogometa s igračima iz stvarnog svijeta. Moguće ju je igrati na platformama: Xbox 360, Xbox one, Playstation 3, Playstation 4, Android i IOS. Može je igrati single player ili online pa možete igrati s prijateljima svatko u svojoj kući.
U igri možete igrati Ultimate team. Pravila su jednostavna, počnete sa slabim timom i zarađujete novce (coinse) da možete kupiti igrače ili paketiće i tako si poboljšati tim. Moram vam priznati da može postati vrlo zarazno. Paketići funkcioniraju kao paketići sličica. Dobijete igrače, koje u ovom slučaju ne zalijepite u album, nego ih možete staviti kao dio vašeg tima ili ih možete prodati. Igrači imaju ocjene koje određuju koliko su dobri vaši igrači. Kupnja i prodaja igrača je online pa kada vi postavite igrača na prodaju bilo koja osoba koja igra Ultimate Team može kupiti (ako ima dovoljno novaca). Isto vrijedi za kupnju igrača. Igra je zarazna jer uvijek možete poboljšati tim. Svake godine izlaze nove igre u poboljšanoj verziji. Ocjena ove igre je 4/5. Preporučam vam je ako volite nogomet.

Kevin Štefanac, 6.b


 

Acer Predator 17

Najnoviji Acerov laptop iz Predator serije utjerat će strah u kosti Asusovoj G seriji i Alienware prijenosnicima iz Della.
Specifikacije
CPU Intel i7-6700HQ
(4 jezgre, 2.60-3.50 GHz, 6MB cache)

SSD 500GB M.2 SATA

HDD 2TB

GPU Nividia GeForce GTX 980M 4GB GDDR5

RAM 4X16GB DDR4

Iako je apsurdno moćan isto je tako i apsurdno skup. Ova bebica će vas koštati 30 000 KUNA!!!

predator

Ljudi iz Acera kažu da su ih inspirirali galaktični brodovi iz videoigara i filmova da naprave dizajn ovog laptopa. I zato ovaj laptop ima predivno pozadinsko osvjetljenje i crvenom bojom oznacene tipke: WASD i strelice, a tipka za paljene i gašenje izgleda kao da ćete njome lansirati rakete. Isto tako boje su fantastično bogate, pogotovo crvena koja kao da želi iskočiti iz računala. Ovaj je laptop nakrcan raznim portovima kao i novi thisplay port preko koga se možete spojiti na televizor. Na desnoj strani laptopa ima i 6 micro tipki na kojima možete podesiti što god želite. Acer se, isto tako, ponosi sustavom hlađenja koji hladi do CPU 84 C i GPU 70 C. Ako vam to nije dovoljno, u paketu dobijete i treći opcionalni ventilator koji će vam sniziti temperaturu za 4 stupnja C . Predator 17 dolazi s 4 odvojena zvučnika od kojih dva zovu subwoofers. I to bi bilo sve od mene! Ako vam se svidjela moja recenzija, samo recite i nastavite čitati Breza gaming portal.

Grgur Rajković, 6. b


 

Call of Duty

Call of Duty je serijal igrica koji pripadaju žanru pucačina u prvom licu (FPS).
Igre u serijalu možete igrati na pc i na svim igraćim konzolama: PS3, PS4, XB1, XB360… Starije igre su se fokusirale na prošle ratove tj. WWII, a nove igre na buduće ratove tj. WWIII. Ovo je lista svih igra koje su napravljene do 2015:
Call of Duty (2003)


Call of Duty 2 (2005)
Call of Duty 3 (2006)
Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
Call of Duty: World at War (2008)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
Call of Duty: Black ops (2010)
Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
Call of Duty: Black ops 2 (2012)
Call of Duty: Ghosts (2013)
Call of Duty: Advance Warfare (2014)
Call of Duty: Black ops 3 (2015)

Mene je igrica privukla još davno, rekli bismo od malih nogu jer je Call of Duty jedna od prvih igra koju sam igrao. Jako su mi zabavne kada igram s prijateljima online ili kada sam prolazim kroz misije. Kada igram Call of Duty, uvijek se zabavljam. Zašto su te igre tako popularne? Zbog toga što sve imaju jednostavnu formulu. Pustiti na tržište svake godine novu igru s istim principom, ali s drugačijom pričom i malo boljim online serverima. To je metoda koju autori igrice koriste godinama i daleko su od toga da prestanu. Zato štedite novac na ljetovanju tako da u jesen možete kupiti novi Call of Duty.
Kevin Štefanac, 6. b